Categories
Glasba Kultura Zabava

Festival Letni oder Ruše 2013

Približuje se avgust in z njim konec meseca naš skupni Festival Letni oder Ruše 2013. Letošnji se bo zgodil med 23.8. in 1.9.2013.FLOR2013 - program - plačljive prireditve
Začel se bo s Kantfestom – izborom, na odru Kantfesta v veliki dvorani CEZAM-a pa se bodo zvrstili še dogodki Kantfest International, koncert bronaste, srebrne in zlate kante ter Združene države poezije.
Na glavnem odru na letnem gledališču bo letos ponovno veliko smeha in glasbe. Zgodil se bo koncert skupine Siddharta, nastop Tadeja Toša, Reporter Milan s predstavo Kandidat za vampirja, koncert skupine TerraFolk, KD Pekre – Limbuš s predstavo Zdravnik po sili, Valič teater s predstavo Srečno ločena.
Na otroškem odru Festival Letni oder Rušena letnem gledališču bo nekaj lutkovnih, igranih in glasbenih predstav – Čevljar in palčka (Družinsko gledališče Kolenc), Sonce gre na potep (Melita Osojnik), Veseli cirkus otožnega klovna (Gledališče Bičikleta), Kaktus top 8 v živo s Spidijem, CEZAM-ova indijanska zabava z Anko Poglajen in čarovniške vragolije Čarodeja Andreja.
Odra Pohorske pravljice bosta ponudila pripovedke, zgodbe in delavnice na že uveljavljenih lokacijah, Pohorske pravljice za otroke pri vrtcu Ruše in Pohorske pravljice za odrasle na Glazerjevi domačiji.
Paviljon v parku bo ponovno živahen s svojim programom in letos popestren s stojnično ponudbo.
V sklopu uličnega gledališča pred nekdanjo pekarno bo nekaj gledališke in nekaj plesne animacije. In še veliko več spremljevalnega programa s turističnimi izleti in ogledi, razstavami na različnih lokacijah in športnimi dogodki.FLOR 2013

CEZAM vabi vse, ki bi želeli aktivno sodelovati in biti del letošnje zgodbe, da se nam pridružite.

Program Festivala Letni oder Ruše 2013 bo ponovno zelo pester, tako, da se bo zagotovo našlo za vsakogar nekaj.

Že v naprej se veselimo srečanja z vami na katerem od naših dogodkov.

Vabljeni!

ORGANIZACIJSKA EKIPA FLOR-a
FESTIVAL-a LETNI ODER RUŠE 2013

Priloga: Program prireditev z vstopnino, podatki o predprodaji vstopnic