Categories
Druge organizacije

Izobraževalna ekipa OMRA izvaja brezplačne spletne delavnice »Stres povzroča stiske, okrepite svoje moči!«

Tudi v mesecu novembru bo izobraževalna ekipa OMRA izvajala brezplačne spletne delavnice »Stres povzroča stiske, okrepite svoje moči!«

OMRA

Na spletni delavnici ste dobrodošli vsi, ki se soočate s težavami v duševnem zdravju, vaši bližnji, strokovni delavci in delavke ter predstavniki in predstavnice organizacij, ki se pri svojem delu srečujete z osebami s težavami v duševnem zdravju, in nenazadnje tudi vsi, ki vas tematika zanima. Udeleženke in udeleženci po zaključku delavnice po pošti dobite potrdilo o udeležbi in izobraževalno promocijsko gradivo OMRA. 

Delavnice bodo v mesecu novembru potekale ob četrtkih, in sicer: 5. 11., 12. 11., 19. 11. in 26. 11. od 9.30 do 15.00 ure. Za udeležbo na spletni delavnici potrebujete dobro spletno povezavo, računalnik (ali prenosnik) in mikrofon. Po prijavi na razpisan termin delavnice vam bodo na vaš e-mail posredovali spletno povezavo do delavnice s kratkimi navodili. Vsebino in časovni potek delavnice, koledar delavnic in prijavnico najdete na tej povezavi.

Prijavite se čim prej, saj je število mest na posamezni delavnici omejeno.